Sale!

ボブ·マーリーサティバ

65.00 40.00

購入割引

SKU: Bob Marley Sativa Category:

Description

Dhuwur tanduran banget dhuwur Gamelan lan chilly karo cabang leggy lan tunas cilik nanging banget kuat.
Ngasilaken bisa dhuwur yen thukul njobo ing iklim anget.

Nalika aku njaluk dhuwur sativa aku tresna kanggo ngrungokake musik sayah saka Bob Marley RIP
Kawicaksanan ganja vs Babil

Bob Marley panggilan iku marasake awakmu, saka bangsa nimbulaké ganja kawicaksanan menehi supaya akeh inspirasi. Herb akeh saka nggawe kudu legalized tanpa mangu-mangu. Nggoleki geter positif rastaman bakal perang kanggo decriminalization. Amarga rasta nggunakake ganja kanggo semedi nalika ndedonga kanggo kawilujengan. Praying kanggo nyonggo Babil indoctrination lan kanggo ndeleng makna saka Kitab Wahyu. Sensimilia digunakake kanggo konsentrasi rastamans mung kanggo njaluk pendidikan sing luwih dhuwur. Babil kudu mungkasi operasi bodho lan mungkasi nyebar informasi palsu.

Rastafari 2004 Ras Lionheart

THC Level Nganti 20%
Indica / Sativa Indica 30% | Sativa 70%
ngasilaken njero ruangan Nganti 375 gram / 13.2 ons saben sq meter
ngasilaken ruangan Nganti 425 gram / 15 ons saben tanduran
Dhuwur njero ruangan Nganti 120 cm / 47 inch
Dhuwur ruangan Nganti 300 cm / 118 inch
wektu Ngembang 10 12 minggu
Harvest sasi September / November
Tuwuh kangelan Moderate / Expert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ボブ·マーリーサティバ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *